x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocat ÎMPUŞCAT de un interlop, în Focşani

Avocat ÎMPUŞCAT de un interlop, în Focşani

10 Sep 2015   •   17:45
Avocat ÎMPUŞCAT de un interlop, în Focşani
Sursa foto: viata-libera.ro

O altercaţie violentă, între două grupuri de tineri, unul din Galaţi şi un altul din Focşani, cu focuri de armă, săbii şi cuţite, a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Live Music Pub din Focşani. Localul, cunoscut sub numele de , a fost scena unde s-au confruntat .

Totul ar fi pornit de la dedicaţiile muzicale date de trei focşăneni aflaţi în local, care nu ar fi fost pe placul gălăţenilor aflaţi la altă masă, potrivit unor surse, citate de viata-libera.ro

Unii martori susţin, totuşi, că bătaia ar fi pornit de la o fată prezentă la masa gălăţenilor şi care ar fi fost acostată cam dur de un focşănean.

Oricare ar fi fost conjunctura, anchetatorii susţin că spiritele s-au încins rapid între gaşcă gălăţenilor printre care se afla şi Laurenţiu Iacoblev (31 ani), nume cunoscut în lumea interlopă din Galaţi, şi cea a focşănenilor, printre care se afla şi avocatul Viorel Boştiog, fiul unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Iacoblev ar fi dat tonul altercaţiilor fizice ce au urmat, după ce a trăs câteva focuri cu un pistol cu bile pe care îl avea asupra lui şi care l-au avut drept ţintă pe avocatul focşănean. A urmat o bătaie generală cu săbii, cuţite şi pumni, cei care au dat şi care au încasat fiind deopotrivă, din ambele tabere. După ce spiritele au fost calmate de jandarmi şi poliţişti de la trupele speciale, mai mulţi tineri, în frunte cu Viorel Boştiog, au ajuns la spital.

De altfel, avocatul a fost cel mai grav rănit, el suferind un „traumatism cranian, traumatism lombar stâng, plagă împuşcată nesângerândă, traumatism al toracelui şi al mâinii drepte”, potrivit medicilor citaţi de www.jurnaldevrancea.ro. La spital a mai ajuns şi un alt vrâncean cu o plagă tăiată, o tânără de 19 ani, dar şi câţiva membri ai grupului de gălăţeni.

Poliţia Vrancea a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniştii publice, încăierare şi uz de armă neletală.

×