x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocata Florinei Vlădan: “A fost o singură plângere depusă de clienta mea la Secţia 14 Poliţie”

Avocata Florinei Vlădan: “A fost o singură plângere depusă de clienta mea la Secţia 14 Poliţie”

de Adriana Oprea-Popescu    |    07 Mar 2012   •   11:44
Avocata Florinei Vlădan: “A fost o singură plângere depusă de clienta mea la Secţia 14 Poliţie”

Pe 20 decembrie anul trecut, Florina Vladan a intentat actiune de divort la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 martie a.c. Termenul a fost preschimbat pentru ziua de 7 mai a.c.

Joia trecuta, pe 1 martie, Florina Vladan a depus la Sectia 14 de Politie o plangere impotriva sotului ei, in care sustinea ca acesta ar fi amenintat-o si ca se teme pentru viata ei, el fiind posesorul unei arme. Stefania Stoica, avocata Florinei Vladan, confirma ca plangerea a fost facuta la sugestia ei, o copie a acesteia urmand a fi depusa ulterior si in dosarul de divort, pentru a demonstra culpa exclusiva a sotului in desfacerea casatoriei. Avocata sustine ca plangerea din 1 martie este singura pe care Florina Vladan a facut-o la Sectia 14 Politie. De-a lungul timpului, George Vladan si-a agresat, conform declaratiilor avocatei, de mai multe ori sotia, insa fara a face exces de violenta fizica. “O agresa verbal, o ameninta. Fizic, erau doar strangeri puternice de brat, nu lovituri care sa lasa urme si care sa poata fi probate apoi cu un certificat medico-legal. Iar la serviciu, ori de cate ori venea sa faca scandal, intotdeauna intervenea cineva intre ei, pentru a aplana conflictul', marturiseste avocata. Ea recunoaste ca nu exista o prevedere legala care sa oblige politia sa intervina imediat dupa ce primeste o sesizare din partea unei victime a violentei in familie.

In urma plangerii depuse de sotia sa, politistii de la Sectia 14 l-au citat telefonic pe George Vladan luni, 5 martie, solicitandu-i sa se prezinte pentru audieri. Avand in vedere desfasurarea conflictului dintre cei doi soti, putem considera si ca acesta a fost factorul declansator al evenimentelor ce s-au petrecut cateva ore mai tarziu, in incinta coaforului de la Perla.

×