x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bac 2010: Astăzi este ultima zi de înscriere pentru a doua sesiune de examinare

Bac 2010: Astăzi este ultima zi de înscriere pentru a doua sesiune de examinare

09 Iul 2010   •   00:00
Bac 2010: Astăzi este ultima zi de înscriere pentru a doua sesiune de examinare

Absolvenţii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat în prima sesiune sau au absentat din diverse motive mai au o zi la dispoziţie pentru a se înscrie pentru sesiunea august-septembrie a examenului, conform metodologiei şi calendarului de organizare şi desfăşurare a bacalaureatului.



Perioada de înscriere a început luni, 5 iulie, iar în zilele de 23 şi 24 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română şi tot în aceleaşi zile, şi evaluarea competenţelor orale la limba maternă.

În zilele de 24 şi 25 august se va face evaluarea competenţelor lingvistice la limba modernă iar în zilele de 26 şi 27 august vor fi evaluate competenţele digitale.

Proba la limba română va avea loc în 30 august şi va fi urmată, în 31 august, de cea la limba maternă, examene scrise ambele. Proba obligatorie a profilului, probă scrisă, se va desfăşura în 1 septembrie şi în 3 septembrie - proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele vor fi afişate în 5 septembrie iar cei nemulţumiţi vor putea depune contestaţiile în aceeaşi zi. Contestaţiile vor fi rezolvate în zilele de 7 şi 8 septembrie iar rezultatele finale vor fi afişate în 9 septembrie.

×
Subiecte în articol: observator