x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat arestat, după ce a intrat mascat într-un magazin din Sectorul 2 și l-a amenințat pe vânzător

Bărbat arestat, după ce a intrat mascat într-un magazin din Sectorul 2 și l-a amenințat pe vânzător

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   11:32
Bărbat arestat, după ce a intrat mascat într-un magazin din Sectorul 2 și l-a amenințat pe vânzător

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, după ce, în urmă cu o săptămână, ar fi intrat într-un magazin din Sectorul 2 al Cpitalei cu fața acoperită și l-a amenințat pe vânzător.

Potrivit Poliției Capitalei, în 10 ianuarie, Secția 7 a fost sesizată, prin apel la 112, de un bărbat, vânzător într-un magazin din Sectorul 2, cu privire la faptul că, în jurul orei 1.30, o persoană ce avea fața acoperită ar fi intrat în interiorul magazinului, iar în încercarea de a sustrage bunuri, l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi exercitat acte de violențe, provocându-i mai multe leziuni.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de un bărbat de 47 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuitului, miercuri, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, bărbatul a fost depistat și dus la audieri. Acesta a fosr reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arestat sector 2