x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat reținut după ce a obligat patru femei să se prostitueze în Germania, Italia şi Norvegia

Bărbat reținut după ce a obligat patru femei să se prostitueze în Germania, Italia şi Norvegia

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   10:17
Bărbat reținut după ce a obligat patru femei să se prostitueze în Germania, Italia şi Norvegia

Un craiovean de 35 de ani a fost reținut fiind acuzat că, folosindu-se de metoda „lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi forțat să se prostitueze în Germania, Italia şi Norvegia. El a obținut aproximativ 70.000 de euro.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată - patru acte materiale.

„În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat. În dimineaţa zilei de 03 mai, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri”, anunță IPJ Dolj.

Bărbatul a fost rețuinut pentru 24 de ore, iar joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispuneri unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lover boy prostitutie proxenetism