x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat strivit de cupola unui excavator, în propria maşină!

Bărbat strivit de cupola unui excavator, în propria maşină!

09 Sep 2015   •   18:00
Bărbat strivit de cupola unui excavator, în propria maşină!
Sursa foto: radioiasi.ro

Un autoturism, în care se aflau doi bărbaţi, a fost lovit în plin de cupa unui excavator, ieri dimineaţă, în oraşul Liteni din judeţul Suceava.

Şoferul maşinii a încercat să se strecoare cu autoturismul pe banda de şosea liberă de lângă utilajele care lucrau la rigola drumului, potrivit monitorulsv.ro.

Bărbatul aflat pe excavator a încercat în ultima clipă să ridice cupa, însă nu a mai avut timp, decopertând pur şi simplu cupola autoturismului.

Şoferul excavatorului şi cel de pe basculanta în care se încărca pământul excavat cred că cel aflat la volanul autoturismului a sperat că are timp să treacă pe lângă ei şi spun că nu l-au observat în clipa în care cabina excavatorului a făcut întoarcere.

La volanul maşinii se afla Florin Gavriluţ, de 30 de ani, din Vultureşti, iar pe scaunul din dreapta maşinii se afla Gheorghe Antoneac, un bărbat de 36 de ani din localitatea Osoi, judeţul Iaşi.

Acesta este şi proprietarul autoturismului, însă având permisul de conducere suspendat, şi-a rugat un prieten să-l aducă până în Liteni la farmacie. Se grăbeau spre casă cu medicamente pentru fetiţa lui Antoneac, în vârstă de 1 an şi jumătate, care era răcită.

Cupa excavatorului l-a strivit efectiv pe Gheorghe Antoneac, acesta suferind leziuni în zona capului. Bărbatul a fost stabilizat, la Spitalul Judeţean Suceava, fiind apoi operat pe creier, dar şansele sale de supravieţuire sunt mici, prognosticul medicilor fiind rezervat.

×