x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul rănit de panoul publicitar în timpul furtunii de ieri, din Bucureşti, a murit

Bărbatul rănit de panoul publicitar în timpul furtunii de ieri, din Bucureşti, a murit

26 Apr 2012   •   06:48
Bărbatul rănit de panoul publicitar în timpul furtunii de ieri, din Bucureşti, a murit

Barbatul care a fost ranit in timpul furtunii violente de ieri, din Bucuresti, a murit. Este vorba despre un muncitor peste care a cazut un panou publicitar. Incidentul a avut loc in cartierul Militari, barbatul de 25 de ani lucrand la reabilitarea termica a unui bloc pe strada Orsova. Din cauza vantului puternic schela a cazut cu el si un panou desprins de pe bloc a cazut peste el. Alte trei persoane au fost ranite in urma vijeliei de ieri.

"Pacientul a fost gasit intr-o stare foarte grava, care a culminat cu un stop cardio-respirator. A raspuns la manevrele de resuscitare si transportat la Floreasca. El a suferit multiple fracturi ale cutiei craniene. Cel care a sunat la 112 a spus ca impactul a fost destul de violent", a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti.

Daniel Vasile, purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, a precizat ca intr-o perioada foarte scurta de timp, cele mai importante interventii au fost pentru indepartarea zecilor de copaci cazuti si a panourilor publicitare cazute. In urma vijeliei, sapte masini au fost avariate.

×