x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă, în zona lacului Floreasca, a fost ARESTAT pentru 29 de zile. IMAGINI de la capturarea bărbatului

Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă, în zona lacului Floreasca, a fost ARESTAT pentru 29 de zile. IMAGINI de la capturarea bărbatului

17 Sep 2013   •   14:50
Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă, în zona lacului Floreasca, a fost ARESTAT pentru 29 de zile. IMAGINI de la capturarea bărbatului

Bărbatul suspectat că în 10 septembrie a violat o jurnalistă, în zona Lacului Floreasca din Capitală, a fost arestat pentru 29 de zile, marţi, de Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Ninel Mogoşeanu a fost reţinut luni seară de poliţiştii Secţiei 5, după ce a încercat să violeze o altă femeie, secretară a unei universităţi din Bucureşti.

Conform anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta, după ce au fost comparate analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate de pe urma violului din 10 septembrie. Tânăra l-a identificat pe bărbat din grupul de suspecţi care i-a fost prezentat, iar la locuinţa suspectului au fost găsite hainele pe care le-a purtat atunci şi ele corespund întru totul descrierii făcute de victimă.

Bărbatul are antecedente penale, tot pentru fapte de violenţă, anunţă Mediafax. El a fost condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007, anunţă Mediafax. În acest an, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie.

Bărbatul fusese încarcerat din 2005 şi ar fi trebuit să fie pus în libertate de drept în 2016, respectiv după ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de închisoare. El a cerut eliberarea condiţionată după ce a executat două treimi de pedeapsă, instanţa constatând că a îndeplinit toate condiţiile.

Poliţiştii îl suspectează şi de comiterea altor atacuri, dar până acum nu au fost primite alte plângeri.

O jurnalistă de 23 de ani a fost atacată la câteva sute de metri de Guvernul României de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă. Nu a intervenit nimeni. Bărbatul a forţat-o să vină cu el în zona lacului Floreasca, unde a violat-o.

×
Subiecte în articol: jurnalista violata suspect arestat