x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Baschetbalistul Chauncey Hardy va fi înmormântat astăzi în oraşul natal

Baschetbalistul Chauncey Hardy va fi înmormântat astăzi în oraşul natal

19 Oct 2011   •   05:18
Baschetbalistul Chauncey Hardy va fi înmormântat astăzi în oraşul natal

Astazi va avea loc inmormantarea baschetbalistului american Chauncey Hardy, care si-a pierdut viata dupa ce a fost batut intr-o discoteca din Giurgiu.

Funeraliile vor avea loc la ora 18:00 (ora Romaniei), in orasul Middletown, Connecticut. Sambata, rudele tanarului au organizat o adunare la care au participat peste o suta de locuitori din orasul sau natal. Acestia au promis ca vor face tot ce le sta in putinta ca sa-i faca dreptate lui Hardy.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Bucuresti, dupa un incident care a avut loc, intr-o discoteca din Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo.

Hardy Chauncey a murit la putin timp dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie in cazul sau arata ca decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura craniana.

Ionut Tanasoaia, tanarul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzatiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice.

De asemenea, zeci de angajati ai Spitalului Judetean Giurgiu continua sa fie anchetati pentru grava neglijenta in timpul serviciului.

×