x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Basescu este Miss

Basescu este Miss

de Dana Andronie    |    08 Aug 2005   •   00:00
Basescu este Miss

Presedintele Traian Basescu face ce face si tot ajunge la Ciresica. Din Olimp. Vineri seara, Prima Doamna a Romaniei si-a vazut sotul pe podium, printre Miss-uri.

Va spuneam zilele trecute cum Traian Basescu se distreaza la Ciresica, in compania lui Gil Dobrica. Ei bine, domnia sa a revenit la locul "faptei", de data aceasta la invitatia organizatorilor Festivalului de la Callatis. Romancele aspirante la titlul de Miss Diaspora au avut o intalnire de "gradul zero" cu presedintele si prim-ministrul Romaniei. S-a mancat, s-a baut (nu doar apa plata fara lamaie) si s-a dansat pana-n zori. Ansamblul Satra l-a facut pe presedinte sa ingenuncheze si sa bata din palme. Asa era dansul (sa nu va ganditi la altceva)...

SPRINTEN. Basescu a dansat cu energie marinareasca

TANDEM. Domnisoarele au urcat pe scena, pentru ca prim-ministrul si presedintele sa le cunoasca mai bine. S-au prezentat, ca la orice concurs de frumusete, iar Basescu s-a suit fuguta langa ele pe podium. "Ma numesc Traian Basescu, am 53 de ani si reprezint Romania", a intervenit presedintele. Pana si Maria Basescu a ramas fara replica. Nu credea ca are un sot Miss... La scena a iesit si premierul, care s-a recomandat la fel ca seful statului: "Ma numesc Calin Popescu Tariceanu, am 53 de ani si reprezint Romania". Ce sincronizare! Presedintele a reusit sa adune o multime de oameni care il tot strigau de dupa gard sa vina la "spovedanie". Nici la Ciresica, presedintele n-a scapat de oful cetatenilor. Altfel se rezolva problemele, la un sprit! Traian Basescu a stat putin de vorba cu ei, dupa care s-a intors la masa prezidentiala.

×
Subiecte în articol: basescu observator