x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu și Udrea își varsă împreună furia pe Facebook: "Propunerea pentru șefia SRI, un om al lui Voiculescu. Șocant !!!"

Băsescu și Udrea își varsă împreună furia pe Facebook: "Propunerea pentru șefia SRI, un om al lui Voiculescu. Șocant !!!"

20 Feb 2015   •   00:11
Băsescu și Udrea își varsă împreună furia pe Facebook: "Propunerea pentru șefia SRI, un om al lui Voiculescu. Șocant !!!"

Fostul președinte Traian Băsescu a calificat, joi, drept "șocantă" nominalizarea lui Eduard Hellvig la SRI, susținând că actualul șef al statului a propus "un om al lui Dan Voiculescu".

"'Premierul de la Grivco' reușește să nominalizeze pentru șefia SRI un om al lui Voiculescu. Șocant !!!", a scris Băsescu pe pagina sa de socializare.



De asemenea, Elena Udrea a postat și ea pe subiect, la unison cu Traian Băsescu.

"Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale. smile emoticon. Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România. Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie".


×
Subiecte în articol: traian basescu Elena Udrea