x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu la Dorohoi, către o profesoară: "Hai să renunţăm la ţăţisme"

Băsescu la Dorohoi, către o profesoară: "Hai să renunţăm la ţăţisme"

03 Iul 2010   •   00:00
Băsescu la Dorohoi, către o profesoară: "Hai să renunţăm la ţăţisme"
Sursa foto: /Mediafax

Traian Băsescu a fost admonestat, la Dorohoi, de o femeie care i-a strigat că nu are bani să îşi asigure casa, aşa cum a cerut şeful statului, spunându-i că din salariul de profesoară nu se poate descurca, iar după mai multe reproşuri ale femeii Băsescu a replicat: "Hai să renunţăm la ţăţisme".



Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Dorohoi, că de anul viitor statul nu va mai da materiale de construcţii pentru refacerea caselor afectate de inundaţii, iar oamenii trebuie să îşi asigure locuinţele.

În acest context, o femeie a început să ţipe la preşedinte, spunându-i: "Din ce Doamne iartă-mă să îmi fac asigurare?" Femeia a spus, pe un ton ridicat, că este profesoară şi că nu îşi permite acest lucru din salariul de 11 milioane de lei pe care îl are, mai ales că este singură şi că are în întreţinere un copil.

Ea i s-a plâns preşedintelui, spunându-i că face naveta "pe frig, pe ger". Preşedintele a întrerupt-o şi a întrebat-o: "Sunteţi cadru didactic?". "Da, sunt cadru didactic şi ce vă miră aşa?", a întrebat femeia, Băsescu răspunzând: "Este un pic jenant".

În continuare, femeia a adus o serie de reproşuri, plângându-se de situaţia în care se află, ea fiind întreruptă la un moment dat de către preşedinte, care i-a spus: "Hai să renunţăm la ţăţisme".



Preşedintele Traian Băsescu, însoţit de miniştrii Elena Udrea şi Gabriel Oprea, s-a aflat, vineri după-amiază, în municipiul Dorohoi, unde a inspectat mai multe case afectate de ape. Pe parcursul vizitei, care a durat aproximativ o oră şi jumătate, oamenii i s-au plâns preşedintelui că nu au locuri de muncă şi l-au întrebat cine le va reface casele distruse de viituri. Ei i-au spus şefului statului că nu mai au nimic şi că nu au bani să îşi construiască noi locuinţe.

×
Subiecte în articol: observator