x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu umileşte din nou Piaţa Universităţii: "în ianuarie s-a protestat pe bani. Ce violenţe? Au fost într-o singură seară conflicte între jandarmi şi protestatari"

Băsescu umileşte din nou Piaţa Universităţii: "în ianuarie s-a protestat pe bani. Ce violenţe? Au fost într-o singură seară conflicte între jandarmi şi protestatari"

19 Iul 2012   •   18:56
Băsescu umileşte din nou Piaţa Universităţii: "în ianuarie s-a protestat pe bani. Ce violenţe? Au fost într-o singură seară conflicte între jandarmi şi protestatari"

Traian Basescu a lansat un atac virulent la adresa protestatarilor din Piata Universitatii. El sustine ca la inceput a fost o perioada de protest sincer, dar apoi, cand se cerea demisia sa erau oameni platiti ca sa strige. Basescu a evitat sa condamne violentele care au avut loc in Piata si a spus ca el a vazut doar intr-o singura seara conflicte intre jandarmi si protestatari.

“In ceea ce priveste comunicarea directa cu cei care au iesit in strada la Piata Universitatii, cred ca lucrurile sunt putin nedrepte ca si acuza. Nu aveam cum sa ma vin acolo atata timp cat am inteles de la bun inceput ca se respingea accesul oricarui politician si am vazut cu ochii mei ce s-a intamplat cu cei care s-au apropiat de oamenii din Piata Universitatii. In al doilea rand am vazut violentele care s-au petrecut acolo, este drept, intr-o singura seara', a spus Basescu, pe Facebook pe pagina special creeata pentru campanie.

“Dupa cateva zile de protest sincer, am avut informatii ca acolo erau oamneni platiti sa vina acolo si sa strige. In spiritul celor 50 de lei pe care ii primeau zilnic continuau sa mentina spiritul Pietei Universitatii din ianuarie. Eu stiu pana unde a fost adevar si unde a inceput minciuna Pietei Universitatii din aceasta iarna. Am luat in consideratie exact semnalul celor care au inceput miscarile de la Piata Universitatii si am fost cel care l-a chemat inapoi pe Raed Arafat', a spus Basescu.

×