x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătrânul care şi-a ucis un coleg de salon, la un spital din Iaşi, a murit

Bătrânul care şi-a ucis un coleg de salon, la un spital din Iaşi, a murit

12 Iun 2012   •   09:52
Bătrânul care şi-a ucis un coleg de salon, la un spital din Iaşi, a murit

Batranul de 82 de ani care luni si-a injunghiat mortal un coleg de salon de la Clinica de Cardiologie a Spitalului "Sfantul Siridon" din Iasi a murit in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde fusese adus pentru un control psihiatric.

Ilie Rosu, care a injunghiat cu un cutit un pacient aflat pe un pat din acelasi salon, fusese dus la Spitalul Socola pentru un control psihiatric, iar marti dimineata barbatul a murit in urma unui stop cardio-respirator, medicii incercand fara succes sa il resusciteze timp de 40 de minute.

Procurorii incepusera impotriva sa cercetari pentru omor calificat, dupa ce luni dimineata Ilie Rosu a injunghiat mortal un barbat in varsta de 78 de ani, coleg de salon cu el la Clinica de Cardiologie de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

Potrivit anchetatorilor, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri de cutit colegului sau de salon. Acesta din urma era pe perfuzii, iar medicii spun ca barbatul era extrem de linistit.

In momentul incidentului, in salon se aflau in total opt pacienti, precum si o asistenta care a incercat sa intervina, fiind ranita la o mana.

Atacatorul urma sa fie externat din spital in cursul zilei de luni. Rudele barbatului spun ca acesta a mai avut in trecut manifestari violente, pe fondul consumului de alcool. (Mediafax)

×