x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali poate ieşi din închisoare! Finanţatorul Stelei va munci la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi

Becali poate ieşi din închisoare! Finanţatorul Stelei va munci la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi

08 Ian 2014   •   15:08
Becali poate ieşi din închisoare! Finanţatorul Stelei va munci la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi
Sursa foto: gsp.ro

Veste bună pentru George Becali. Finanţatorul Stelei va putea munci în afara penitenciarului de la Poarta Albă, împreună cu alţi deţinuţi, în urma încheierii a unui contract de prestări servicii între reprezentanţii penitenciarului şi cei ai Academiei de fotbal Gheorghe Hagi.

Potrivit directorului penitenciarului, Gelu Dănuţ Dincă, administraţia instituţiei pe care o reprezintă a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA în vederea încheierii unui contract de prestări servicii, activitate care a fost finalizată miercuri.

"Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane private de libertate, în vederea prestării unor activităţi lucrative în domeniul  întreţinere terenuri sportive şi clădiri, interior şi exterior. În perioada următoare, comisia constituită la nivelul penitenciarului va selecţiona persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale în vigoare", a anunţat şeful Penitenciarului Poarta Albă, citat de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat că prevederile contractului parafat sunt confidenţiale, comisia menţionată urmând să stabilească data la care Becali va începe munca.

La sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim semideschis.

Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani şi şase luni de detenţie.

×