x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bercea a vrut s-o dea la pace cu nepotul înjunghiat

Bercea a vrut s-o dea la pace cu nepotul înjunghiat

22 Feb 2011   •   14:00
Bercea a vrut s-o dea la pace cu nepotul înjunghiat
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National

153162-bercea2x.jpgSandu Anghel, zis Bercea Mondial, a mers la Spitalul de Urgenţă Craiova a doua zi după incidentul în care nepotul său a fost înjunghiat, pentru a încerca să cadă la o înţelegere cu victima, deşi el era aşteptat de anchetatori pentru a fi audiat în acest caz, potrivit referatului Trbunalului Olt.

Conform referatului Tribunalului Olt, Sandu Anghel a ajuns, vineri, la Craiova, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, "pentru a realiza o înţelegere" cu Ionuţ Anghel, zis Mercedes, nepotul său, internat în unitatea medicală în noaptea de joi spre vineri, după ce fusese înjunghiat.

"Consemnările din nota telefonică privind convorbirea din data de 18 februarie, ora 13.12, în care inculpatul (Bercea Mondial - n. r.) în cadrul convorbirii cu numitul V.I., afirma că «sunt la Craiova. Lasă-mă că sunt la spital la....», ceea ce impune constatarea prin coroborarea probelor că s-a deplasat chiar la locul unde era internată victima (Ionuţ Anghel, zis Mercedes - n. r.), spre a realiza o înţelegere cu aceasta", se arată în referatul Tribunalului Olt.

Potrivit documentului citat, Bercea Mondial a fugit imediat după comiterea infracţiunilor, el ascunzându-se în diverse locuri pentru a se sustrage de la urmărirea penală. Magistraţii apreciază, totodată, că afirmaţiile lui Sandu Anghel conform cărora nu a fost chemat la audieri nu se susţin, întrucât cazul a beneficiat de o mediatizare "de înalt grad". "Întrucât cauza de faţă a primit o mediatizare de înalt grad, se mai reţine că pe această cale s-a luat la cunoştinţă de actele materiale de prindere a inculpatului, care a avut loc în municipiul Bucureşti, într-un imobil din cartierul Ferentari", se mai arată în referatul Tribunalului Olt.

×