x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bobby Păunescu infirmă că ar cumpăra EVZ

Bobby Păunescu infirmă că ar cumpăra EVZ

de Anca Nicoleanu    |    05 Feb 2010   •   00:00

"Este o chestiune de zile şi de câteva detalii până când se va anunţa oficial vânzarea Evenimentului Zilei şi a săptămânalului Capital de la Ringier către grupul de presă din care fac parte B1TV, VOX News şi ziarul local Gazeta de Sud", scrie Cătălin Tolontan pe blogul lui. Bobby Păunescu spune că e doar un zvon.

Tolontan citează o "persoană apropiată deal-ului", care spune că tranzacţia este ca şi făcută şi că mai lipsesc doar  semnăturile finale. "Grupul B1TV este fondat printr-un parteneriat managerial, financiar şi publicistic între Bobby Păunescu şi jurnalistul Radu Moraru. În ultimii ani Ringier a avut mai multe oferte pentru Evenimentul Zilei, dar le-a declinat, criza pieţei de publicitate din presa scrisă şi pierderile înregistrate în ultima vreme de EVZ schimbând însă planul elveţienilor până la iminenţa vânzării către grupul B1TV", mai scrie Cătălin pe www.tolo.ro şi face şi un pronostic: Ion Cristoiu, favorit pentru poziţia de şef al ziarului.

Contactat telefonic, Bobby Păunescu a infirmat: "E doar un zvon. Dacă era adevărat, eram primii care anunţam. Avem de şase luni o emisiune cu cei de la Evenimentul Zilei, care merge foarte bine, dar de aici până la a cumpăra ziarul e cale lungă".

×
Subiecte în articol: mass-media