x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc: Mâine ne întâlnim să discutăm aspectele politice legate de UDMR şi programul de guvernare

Boc: Mâine ne întâlnim să discutăm aspectele politice legate de UDMR şi programul de guvernare

10 Dec 2008   •   00:00
Boc: Mâine ne întâlnim să discutăm aspectele politice legate de UDMR şi programul de guvernare

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, astăzi, după întâlnirea de la Senat, că există şansa realizării unui parteneriat pentru România, între PSD şi PDL, anunţând că mâine, cele două partide se vor reuni pentru a discuta aspectele politice legate de UDMR şi de programul de guvernare, potrivit Mediafax.



"Există şansa realizării unui Parteneriat pentru România, care să pornească de la cele mai bune elemente de la PSD şi PDL, pentru a da României un guvern stabil, cât mai rapid", a spus Emil Boc, la finalul întâlnirii dintre cele două partide, la Senat. Boc a arătat că sunt încă la începutul acestui demers, şi că joi, cele două delegaţii de negociatori urmează să se întâlnească pentru a discuta aspectele politice, ce ţin de prezenţa UDMR în formula guvernamentală şi nu cele privind proiectul Parteneriatului pentru România, pentru compatibilizarea aspectele de program de la PSD şi PDL. "Plecăm de la premisa că cele două partide, unul de stânga şi unul de dreapta, pot da României un program politic, fără distrugerea indentităţii politice a celor două partide", a mai arătat Boc, precizând că "de data aceasta, stânga şi dreapta, împreună, pot rezolva problemele României". Preşedintele PDL a menţionat că echipele de tehnicieni din cele două partide se vor întâlni în perioada următoare, după rezolvarea, în cadrul negocierilor, a aspectele politice. (V.A.)

×
Subiecte în articol: romania