x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc şi-a propus să îmbătrânească premier

Boc şi-a propus să îmbătrânească premier

06 Sep 2010   •   00:00
Boc şi-a propus să îmbătrânească premier
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

Premierul Emil Boc a declarat, luni, întrebat cum a petrecut de ziua sa de naştere, că vreme de petreceri va fi când va pleca de la guvernare, precizând că acest lucru se va întâmpla peste 5-8-12 ani.

"E o zi obişnuită, ca şi toate celelalte. Am primit flori. Vreme de petreceri, după ce vom pleca de la guvernare, atunci e vreme de petreceri, deocamdată avem de muncă. Ca să fiu bine înţeles, despre vremea plecării de la guvernare, este acolo, peste 5-8-12 ani", a precizat Emil Boc, înainte de a intra la şedinţa BPN a PDL.

Majoritatea membrilor din conducerea PDL i-au urat premierul Boc, înainte de a intra la această şedinţă, "La mulţi ani!", sănătate şi putere de muncă.

Ministrul de Interne, Vasile Blaga, i-a urat premierului să aibă rezultate cât mai bune la guvernare. "Flori i-am trimis de dimineaţă domnului prim-ministru şi i-am spus şi «La multi ani!» înainte de şedinţa coaliţiei", a precizat Blaga.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, i-a urat lui Boc să-i reuşească toate proiectele de prim-ministru pe care le are "şi să fie şi fericit".

Sulfina Barbu, deputat PDL, a precizat că i-a transmis lui Boc "La mulţi ani!" şi putere de muncă, deoarece acesta are nevoie de aşa ceva.

Tot putere de muncă şi multă sănătate i-a urat şi Gheorghe Flutur, dar şi vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

Premierul Emil Boc a împlinit, azi, 44 de ani.

×
Subiecte în articol: observator