x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc şi Pogea, acuzaţi

Boc şi Pogea, acuzaţi

20 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, i-a criticat ieri pe premierul Emil Boc şi ministrul finanţelor Gheorghe Pogea pentru că "tergiversează răspunsuri clare la propunerile anticriză ale Alianţei PSD+PC".



Prezent la o întâlnire cu mediul de afaceri şi micii întreprinzători din Bucureşti, Dan Voiculescu a declarat că "problema majoră a României este şomajul în creştere" şi a atras atenţia că "premierul, ministrul de Finanţe şi responsabilii economici ai PD-L din Guvern tergiversează răspunsuri clare la propunerile anticriză ale Alianţei PSD+PC".

Liderul conservator a subliniat că în planul de măsuri anticriză propus de Alianţa PSD+PC la 6 luni de guvernare, există propuneri clare vizând crearea de locuri de muncă, faţă de care nu s-a oferit încă nici un răspuns. "Primul-ministru şi ministrul de Finanţe trebuie să se pronunţe de urgenţă asupra măsurilor anticriză pe care Alianţa PSD+PC le-a adus în dezbatere la 6 luni de guvernare (...). Premierul trebuie să fie responsabil, să depăşească orgoliul partizan şi să accepte propunerile Alianţei PSD+PC", a declarat Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: observator