x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bode: Astăzi le mulţumim celor care au luptat, sub culorile drapelului, pentru a avea un stat democratic

Bode: Astăzi le mulţumim celor care au luptat, sub culorile drapelului, pentru a avea un stat democratic

26 Iun 2021   •   16:00
Bode: Astăzi le mulţumim celor care au luptat, sub culorile drapelului, pentru a avea un stat democratic
Sursa foto: Victor Stroe

Ziua Drapelului Naţional a fost marcată, sâmbătă, la Zalău, printr-o ceremonie militară şi religioasă, în prezenţa oficialităţilor locale, judeţene şi a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

"Le mulţumim celor care s-au luptat, pentru întreaga naţiune, sub culorile drapelului naţional pentru a avea, astăzi, un stat democratic şi pluralist, în care drepturile fundamentale ale omului sunt protejate, iar principiile statului de drept sunt respectate. Doresc să transmit un gând bun şi de apreciere tuturor celor care activează în sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională care îşi onorează Jurământul faţă de Patrie şi care se află în misiuni departe de casă, dar şi celor care îndeplinesc misiuni pe teritoriul naţional. Pentru ei drapelul este Patria, este România şi în slujba ei îşi pun viaţa. La mulţi ani României şi tricolorului nostru!", a declarat Lucian Bode, în alocuţiunea susţinută în cadrul ceremoniei.


Înainte de arborarea sa pe catarg, drapelul naţional a fost sărutat de către ministrul de Interne şi oficialităţi.

 

×