x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Naumovici: "Romanii pun botul la toate prostiile"

Bogdan Naumovici: "Romanii pun botul la toate prostiile"

05 Feb 2010   •   00:00

Bogdan Naumovici este, in Romania, la momentul actual, probabil cel mai cunoscut brand atunci cand vorbim de publicitate. Notorietatea lui Naumovici este datorata atat aparitiei in cateva reclame si a replicilor care au fost adoptate si folosite in limbajul curent de toate categoriile sociale ("era ta-so, ba!"), apoi pentru ca iubeste sa spuna lucrurilor pe nume si multumita campaniilor semnate de el, de pe urma carora s-a ales cu renumele ca poate vinde absolut orice.

Bogdan Naumovici a fost invitat in emisiunea "Adevar sau baliverne", vineri dupa-amiaza: telespectatorii care nu au urmarit show-ul, il pot vedea in reluare pe www.antena2.tv. Merita.

Asa cum ne-a obisnuit, Naumovici a fost savuros.
"Romanii pun botul la toate prostiile", a spus el, raspunzand intrebarii prezentatoarei emisiunii, Irina Corduneanu, ce produs n-ar merge niciodata sa fie vandut romanilor. "A mers pana si  <> Daca se infiinteaza un Caritas acum, afacerea va functiona 100%. Apoi, vaccinul... Inainte de tragedia mortii lui Toni de la Carcotasi, nu s-a inghesuit nimeni sa-si faca vaccinul antigripal, desi mai murisera, in tara noastra, vreo 90 de oameni. Cum a murit el, mii de oameni s-au dus sa stea la coada sa-si faca vaccinul", a precizat publicitarul. "Iar cauza mortii lui Toni nu se stie nici acum. Probabil multi dintre telespectatori au primit un e-mail, al carui autor ar fi fratele lui, in care se aduceau argumente solide ipotezei ca de fapt acest tragic deces a fost folosit pentru ca lumea sa se vaccineze".

La fel de critic la adresa romanilor, Naumovici n-a stat pe ganduri sa zugraveasca in cateva tuse personalitatea cetatenilor acestei tari: "Celor mai multi le place sa creada ca suntem la fel de frumosi, destepti, talentati si asta-I si motivul pentru care majoritatea urasc examenele, in urma carora se acorda functiile si se fac departajarile intre clasele sociale".

×
Subiecte în articol: mass-media