x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Teodorescu: Se merge spre alegeri anticipate, chiar dacă Traian Băsescu nu le doreşte şi le-ar putea întarzia

Bogdan Teodorescu: Se merge spre alegeri anticipate, chiar dacă Traian Băsescu nu le doreşte şi le-ar putea întarzia

de Gabriela Antoniu    |    06 Feb 2012   •   15:01
Bogdan Teodorescu: Se merge spre alegeri anticipate, chiar dacă Traian Băsescu nu le doreşte şi le-ar putea întarzia

Analistul politic Bogdan Teodorescu a declarat pentru Jurnalul National ca demisia premierului era asteptata, Emil Boc fiind sacrificat deoarece nu mai avea sprijin. "Nu e nimic nou", a spus Bogdan Teodorescu despre demisia premierului, remarcand insa o oarecare surprindere in randurile PDL, semn ca nu era totul pus la punct.

In opinia sa in locul Guvernului Boc nu va veni un guvern de tehnocrati deoarece UDMR nu accepta, iar in acest caz PDL nu va avea majoritate sa-l treaca prin Parlament.
" Este de vazut daca presedintele Traian Basescu reuseste sa genereze un prim-ministru care sa stranga majoritatea in jurul lui deoarece la nivelul aliatilor au aparut dubiile. Opozitia nu da semne sa se inteleaga cu Puterea, iar daca UDMR trece de partea USL atunci apare o noua majoritate", spune Bogdan Teodorescu.

El a adaugat ca se merge spre alegeri anticipate, chiar daca Traian Basescu nu le doreste si prin opozitia lui ar putea sa le intarzie.

×