x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Botoşani: Poliţiştii caută o adolescentă de 14 ani dispărută de câteva zile de la domiciliu

Botoşani: Poliţiştii caută o adolescentă de 14 ani dispărută de câteva zile de la domiciliu

29 Iul 2019   •   19:44
Botoşani: Poliţiştii caută o adolescentă de 14 ani dispărută de câteva zile de la domiciliu

Poliţiştii din Botoşani au cerut, luni după-amiază, sprijinul populaţiei pentru identificarea unei adolescente de 14 ani, care a dispărut de la domiciliu.

Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, fata, care se numeşte Ionela Gina Străchinariu şi are domiciliul în localitatea Pomârla, a plecat de acasă pe 23 iulie, fără a mai lua legătura cu vreun membru al familiei sale. 

"În ziua de 23.07.2019, a plecat de la domiciliu în loc necunoscut, iar de atunci şi până în prezent nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu vreun membru de familie sau cunoscuţi, aspect care l-a determinat pe tatăl minorei să sesizeze dispariţia acesteia, la data de 28.07.2019", susţin reprezentanţii Poliţiei.

Adolescenta are înălţimea 1,50 m, greutatea 50 kg, părul şaten şi ochi negri, iar la momentul dispariţiei purta o bluză de trening, blue-jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă. Poliţiştii cer populaţiei care poate oferi relaţii despre tânără să sune de urgenţă la 112.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: botosani fata disparuta