x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Braila - Fost sef al Crimei Organizate, atacat cu un cocteil Molotov

Braila - Fost sef al Crimei Organizate, atacat cu un cocteil Molotov

29 Mai 2005   •   00:00

Fostul sef al Crimei Organizate, Ionel Iorga, a fost atacat in stil mafiot vineri noapte, in apartamentul sau, de catre indivizi necunoscuti.

Comisarul s-a trezit in flacari. Doua sticle incendiare au fost aruncate chiar in patul unde Iorga dormea impreuna cu sotia si copilul de un an si jumatate. Autorii atacului si-au pregatit sticlele cu cocteil Molotov chiar sub balconul dormitorului lui Iorga, apoi au spart cu o piatra cubica geamul, chiar pe directia patului, dupa care au aruncat "bombele" artizanale. Uneia dintre sticle i-a sarit fitilul in balcon, incendiindu-l, dupa care s-a izbit in tablia patului, iar benzina s-a varsat sub acesta. Cea de-a doua sticla a explodat la picioarele celor trei.

SALVATORUL. Explozia a ridicat in picioare tot blocul. Comisarul Iorga si familia sa au fost salvati de la moarte de un alt politist. Acesta era in balcon, cand a vazut explozia si doi indivizi mascati care fugeau. A coborat la usa lui Iorga, a incercat sa o sparga. Buimac, comisarul s-a ridicat din pat si, auzind bataile in usa, a crezut ca va fi atacat din nou. Sotia si copilul tipau din camera in flacari. Cand a recunoscut vocea colegului sau, ofiter la Circulatie, Iorga a deschis. Asa, familia a fost salvata. (Nicoleta Butnaru)

×
Subiecte în articol: observator