x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BUCHAREST FASHION WEEK, actul 1 / Răzvan şi Dani, la categoria Muscă

BUCHAREST FASHION WEEK, actul 1 / Răzvan şi Dani, la categoria Muscă

de Catalina Iancu    |    14 Noi 2008   •   00:00
BUCHAREST FASHION WEEK, actul 1 / Răzvan şi Dani, la categoria Muscă

Festivalul de modă a debutat cu... aglomeraţia din parcarea de la Rin Grand Hotel, unde zeci de limuzine erau aşezate "pe dos", vorba cântecului lui Smiley, de-a latul sau în diagonală, pe câte două locuri. Aşadar, obiceiurile au rămas în continuare mioritice, chiar dacă "lumea bună" a venit la un eveniment care se vrea a fi la înălţime.



Iată ce s-a întâmplat şi în sală. Miercuri seară a avut loc cea de-a zecea ediţie Bucharest Fashion Week. Au deschis spectacolul Laura Olteanu şi Mihai Albu. Ea cu rochiile, el cu poşetele şi pantofii. Cică manechinele au avut coafuri în stil "rock star". Nu vă speriaţi însă. Nu semăna nimeni cu Ozzy Osbourne sau cu Marilyn Manson.

NEAŢA. Ce surpriză la un moment dat! Ne-am trezit pe scenă cu echipa "Neaţa cu Răzvan şi Dani". La categoria Muscă. Mai precis, la prezentarea lui Ştefan Muscă, un designer care a captat atenţia celor din sală nu atât cu ţinutele, cât mai degrabă cu vedetele. Colecţia sa, "A New Beginning", urmează ultimele tendinţe internaţionale, ni s-a comunicat oficial. Doar aşa se explică apariţia unui gen de pantaloni cu turul jos, părând un fel de buzunar în plus, pus între picioare. Poate e un prototip pentru afro-americani... căci în România, un astfel de model pare imposibil de purtat. Prezentatorii tv au defilat (mai degrabă s-au plimbat pe catwalk) fără să solicite vreun ban. Dar poate ar fi trebuit să ceară măcar un spor de... incomoditate. Vă imaginaţi? Răzvan şi Dani la costum! Pare o contradicţie în termeni. Nu se potriveşte deloc cu faţa şi cu genul lor. Ba mai mult, Răzvan a mai prezentat nişte blugi care i-ar fi venit ca turnaţi... lui Irinel Columbeanu. Fiindcă el e pasionat de jeanşi cu briz-brizuri şi "pervazuri".

NICO SCAPĂ TURMA. Deşi n-au nici o tangenţă cu profesia de manechin, VIP-urile se încăpăţânează să urce pe podium. De exemplu, Nico a defilat pentru Veronesse, însă şi-a scăpat geanta pe jos. Dacă ar face toate muştele miere...  

Aşa cum nu se poate "nunta fără sluta", nu se poate nici festival de modă fără frumoasa Monica Columbeanu, care a defilat pentru Nelmar. Nu ştim însă de ce părea grăbită să iasă din scenă. Poate avea programat vreun show cu prietena blondă, cine ştie...
Î
n rest, au fost tot felul de ţinute: unele sclipicioase, altele "alunecoase", unele "delicioase", altele de-a dreptul caraghioase. Una peste alta sau mai bine-zis una după alta, colecţiile s-au succedat astfel: una albă, una neagră... De fapt, invers: o colecţie aproape în întregime neagră şi alta cu rochii de mireasă. Ne-au mai atras atenţia nişte genţi băgate... pe mânecă. Adică: băgai mâna într-o toartă laterală ca să poţi s-o ţii. Ar fi numai bune de mers cu ele în 331, să nu te buzunărească hoţii... Prima zi de festival s-a încheiat cu... masa de seară. O masă plină de fructe exotice, în jurul căreia s-au strâns toţi pasionaţii de modă. Bucharest Fashion Week este organizat de FashionTV, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Modeling şi Asociaţia Designerilor din România şi se va încheia duminică, 16 noiembrie.

Click pe imagine pentru fotoreportaj

×
Subiecte în articol: romania