x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureștiul intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria „Orașe care inspiră”

Bucureștiul intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria „Orașe care inspiră”

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2024   •   16:20
Bucureștiul intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria „Orașe care inspiră”

Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024 la categoria „Orașe care inspiră”, iar Proiectul cultural „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este finalist la categoria „Atracții cultural-educative”, anunță, duminică, primarul general, Nicușor Dan.

„Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024 la categoria , iar Proiectul cultural este finalist la categoria ”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că Destinația Anului, „cea mai importantă competiție autohtonă pentru promovarea turismului din România”, se desfășoară în acest an în perioada 15 martie – 21 mai pe platforma web https://destinatiaanului.ro/ și aliniază la start cele mai frumoase obiective turistice naționale.

„Potrivit regulamentului competiției, în perioada 16 martie – 14 aprilie, în urma voturilor juriului alcătuit din specialiști în marketing și turism, manageri, jurnaliști și lideri de opinie, Municipiul București și programul cultural Străzi deschise – București, Promenadă urbană au intrat în finala competiției. În data de 21 mai 2024 vor fi desemnați câștigătorii în cadrul Galei de Premiere care va avea loc la București”, încheie Dan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bucuresti nicusor dan