x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşti: Taxele, plătite de acasă

Bucureşti: Taxele, plătite de acasă

de Monica Andrei Capatos    |    09 Ian 2010   •   00:00

Bucureştenii care locuiesc în Sectorul 2 îşi pot plăti, de ieri, taxele şi impozitele de acasă, fiind scutiţi să mai se deplaseze până la administraţiile financiare.



Sistemul electronic care permite plata dărilor către stat prin intermediul cardurilor bancare a fost inaugurat chiar de edilul Neculai Onţanu. El şi-a achitat din contul său impozitul pe clădiri, de 172 lei, folosind cardul Visa. Plata cu cardul se poate face de pe orice calculator de acasă sau de la serviciu, dacă există o conectare la internet, la orice bancă din ţară sau din străinătate, care recunoaşte sistemul Visa sau Master Card.

Plata taxelor şi impozitelor locale cu ajutorul cardului bancar se poate face de persoane fizice şi juridice, dacă obţin o parolă de acces al site-ului Direcţiei Venituri Buget Local al Primăriei Sectorului 2 şi prin depunerea unui formular de înregistrare şi a unor copii după actele de identitate sau certificat de înregistrare al firmei. După obţinerea parolei, trebuie accesată pagina principală la adresa www.impozitelocale2.ro, urmând să fie accesat şi link-ul "Plata electronică" de pe pagina principală a site-ului.

×
Subiecte în articol: observator