x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureştiul, după o noapte de ninsori şi viscol: Zeci de maşini avariate, copaci căzuţi şi zeci de semafoare defecte (VIDEO)

Bucureştiul, după o noapte de ninsori şi viscol: Zeci de maşini avariate, copaci căzuţi şi zeci de semafoare defecte (VIDEO)

26 Ian 2012   •   08:40
Bucureştiul, după o noapte de ninsori şi viscol: Zeci de maşini avariate, copaci căzuţi şi zeci de semafoare defecte (VIDEO)

Mai multe masini au fost avariate, 15 de copaci au cazut si 48 de semafoare erau defecte in Capitala, in aceasta dimineata, potrivit situatiei anuntate in comandamentul de deszapezire. Primarul Capitalei a cerut operatorilor sa continue operatiunile de pluguire si apoi sa intervina cu material antiderapant.

Potrivit primarului Oprescu, incepand de miercuri seara operatorii de deszapezire au intervenit continuu cu aproximativ 300 de utilaje, actionand in special prin pluguirea principalelor artere de circulatie.

Au fost curatate de zapada in special podurile, rampele, pantele si intrarilor in spitale si institutii publice, joi dimineata acestea fiind functionale. De asemenea, angajatii RATB au curatat zapada de pe refugiile de tramvai.

In jurul orei 6.30 au fost constatate probleme pe Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Pantelimon, Soseaua Fundeni, Soseaua Pipera, Soseaua Salaj si la nivelul intregului sector 6, circulatia rutiera fiind ingreunata, potrivit situatiei prezentate in comandamentul de deszapezire.

De asemenea, potrivit raportului Dispeceratului Primariei Capitalei, 15 copaci erau cazuti, o parte dintre acestia avariind autoturismele parcate in apropiere.

Primarul Sorin Oprescu le-a cerut operatorilor de deszapezire sa continue actiunile de pluguire si interventiile cu material antiderapant pe arterele principale, iar angajatilor RATB sa curete zapada din statii.

Oprescu a solicitat Corpului de Control sa verifice modul in care agentii economici si asociatiile de proprietari isi curata trotuarele.

Totodata, primarul le-a cerut agentilor de circulatie din cadrul Politiei Locale sa ajute la dirijarea traficului in intersectii, 48 de semafoare fiind defecte, potrivit situatiei prezentate in comandament.

Persoanele fara adapost pot primi ceai si supa calda in cantinele DGASMB din Sectorul 1 - strada Sfantul Constantin nr. 8 si Calea Grivitei nr. 216, Sectorul 2 - strada Agricultori nr. 44 si Bulevardul Dacia nr. 196, Sectorul 5 - Calea Ferentari nr. 91, la sediul Directiei din str. Foisorului 56-58 si la Policlinica sociala din strada Dristorului 81-88.

×