x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator C.T. Popescu: ”Şi interceptarea e o armă în această bătălie, făcută de către servicii”

C.T. Popescu: ”Şi interceptarea e o armă în această bătălie, făcută de către servicii”

10 Aug 2012   •   12:14
C.T. Popescu: ”Şi interceptarea e o armă în această bătălie, făcută de către servicii”

Editorialistul Cristian Tudor Popescu spune ca si interceptarile sunt o arma intre razboiul politic dintre Traian Basescu si USL, o lupta in care institutiile statului sunt folosite ca niste trupe de comando.

"Traian Basescu si Ponta, acum vreo doua saptamani, au spus ca isi vor folosi institutiile pe care le controleaza ca pe niste trupe de comando in aceasta batalie politica. Si interceptarea e o arma in aceasta batalie, facuta de catre servicii. Ceea ce vedem goleste actul de justitie, intitutional in Romania. E clar. Parchetul se napusteste asupra MAI, MAI-ul apartine Guvernului. Acelasi lucru se petrece la CCR care in clipa de fata arata ca un grup de Mos Craciuni de mall cu acele robe visinii. Ce credibilitate mai are? Si ea e sparta de aceasta lupta politica", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

Editorialistul crede ca razboiul interceptarilor si chemarilor la parchet poate continua pentru mult timp.

'Daca s-a ajuns la cercetarea CCR de catre Parchet, sunt acuzati fosti ministri. E clar ca se va recurge la orice fel de mijloace. Fiecare dintre parti cu institutiile pe care le detine. Noi traim intr-o tara falsa. Ar trebui sa se numeasca Pseudonia, si nu Romania, in care ne facem ca avem institutii, se mimeaza actul de justitie, se mimeaza democratia. Intr-un moment ca acesta, iese la suprafata putreziciunea. Eu nu mai vad niciun fel de reper", a spus Cristian Tudor Popescu.

×