x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cățeii de la Dogtown își așteaptă stăpânii

Cățeii de la Dogtown își așteaptă stăpânii

19 Oct 2012   •   15:39
Cățeii de la Dogtown își așteaptă stăpânii

Iubitorii de animale sunt așteptați mâine la Dogtown. Orășeulul cățeilor, inaugurat în urmă cu șase luni, își va deschide porțile pentru adopții. De altfel, în urma acțiunilor desfășurate în București până în acest moment au fost adoptați 23 de căței. Dogtown găzduiește 400 de câini. Centrul se găsește în comuna Uzunu (DN5 spre Giurgiu). Organizatorii oferă transport gratuit cu plecare la ora 12:00 din Piața Unirii (la baza dealului Mitropoliei).

La eveniment vor participa peste 60 de persoane: familii cu copii, reprezentanți ai autorităților implicate în protecția animalelor, precum și diverse ONGuri. Cristina Țopescu va fi de asemenea prezentă, pentru a împărtăți din experiența ei în domeniul câinilor fără stăpân.

Vor putea fi vizitate cele 9 hectare pe care se întinde Centrul de protecție a animalelor. Medicii Marcovet vor răspunde tuturor întrebărilor legate de întreținerea fiecărui exemplar în parte. Vor fi puse în joc premii la concursurile de basket, pingpong și badminton din parcul Dogtown. Cei mici, sub îndrumarea lui Scooby Doo, vor participa la concursuri de desene pe asfalt, pe străzile și în piațetele din " orașul câinilor".

Dogtown este un proiect al Asociației Portico și face parte din strategia de rezolvare a problemei câinilor fără stăpân din București, pe baza parteneriatelor încheiate cu autoritățile și cu alte ONG - uri din domeniu. 

×