x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cadavrul unui bebeluș de 7 luni, găsit într-o pungă de plastic în iarbă. Mama, o adolescentă de 15 ani

Cadavrul unui bebeluș de 7 luni, găsit într-o pungă de plastic în iarbă. Mama, o adolescentă de 15 ani

de Redacția Jurnalul    |    17 Mai 2023   •   23:14
Cadavrul unui bebeluș de 7 luni, găsit într-o pungă de plastic în iarbă. Mama, o adolescentă de 15 ani

Cadavrul unui copil în vârstă de 7 luni a fost găsit, miercuri, într-o zonă cu vegetație deasă, pus într-o pungă de plastic. Mama sa este o copilă de 15 ani, care locuia în județul Dolj, ea fiind din Mehedinți.

Polițiști din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Segarcea, județul Dolj, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Sălcuța, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 7 luni, a dispărut din casă.

Oamenii legii au constatat că cel care i-a sesizat locuiește în aceeași casă cu nora sa, o minoră de 15 ani, din județul Mehedinți, care le-a declarat polițiștilor că nu-l mai găsește pe fiul său de 7 luni.

„Întrucât au existat suspiciuni cu privire la cele declarate de mamă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, au fost efectuate căutări în proximitatea locuinței, iar, în cursul zilei de 17 mai, cadavrul minorului a fost găsit într-o zonă cu vegetație deasă, fiind pus într-o pungă de plastic”, transmite Poliția Dolj.

Cadavrul copilului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, rezultatul fiind că moartea a fost patologică și neviolentă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bebelus cadavru aruncat dolj