x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camion lovit de tren, în Harghita. Şoferul şi un copil de 9 ani au murit

Camion lovit de tren, în Harghita. Şoferul şi un copil de 9 ani au murit

23 Oct 2012   •   19:29
Camion lovit de tren, în Harghita. Şoferul şi un copil de 9 ani au murit
UPDATE 21:16 - Copilul rănit grav în accidentul în care un tren a lovit un autocamion, în afara municipiului Miercurea Ciuc, a decedat la spital, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr Peter Szilard, a declarat Agerpres că băiatul de 9 ani a fost transportat în comă profundă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, cu multiple leziuni la cap şi la picioare şi nu a putut fi salvat.

În urma accidentului şi-a mai pierdut viaţa şi şoferul autocamionului, în vârstă de 39 de ani, care a murit pe loc. Tatăl băiatului, de 34 ani, a fost aruncat din autocamion şi s-a ales doar un răni uşoare.

Accidentul s-a produs în afara municipiului Miercurea Ciuc, la o trecere la nivel cu calea ferată, unde un tren personal care circula de la Miercurea Ciuc la Mărăşeşti a lovit un autocamion care s-a angajat în traversarea căii ferate. în vehicul se mai aflau şi trei taurine care au decedat. Circulaţia trenurilor este întreruptă.

Un camion care transporta vaci a fost lovit de trenul InterRegio 5314, care circula pe ruta Miercurea Ciuc - Mărăşeşti, o persoană fiind ucisă pe loc, iar alte două rănite. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00.

Șoferul de 39 de ani a decedat pe loc, în timp ce pasagerii, un bărbat de 34 de ani și un copil de 9 ani, au fost răniți fiind preluați de ambulanțe și transportaţi la Spitalul din Miercurea Ciuc.

Trenul implicat în accident și încă unul care vine din urmă sunt blocate. Circulația a fost închisă între Miercurea Ciuc și Siculeni.

×
Subiecte în articol: accident tren accident tren harghita