x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Capitala va fi lustruită

Capitala va fi lustruită

de Monica Andrei Capatos    |    04 Mar 2010   •   00:00
Capitala va fi lustruită
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional

Trotuarele din Bucureşti vor fi spălate cu detergent, clădirile mâzgălite cu grafitti vor fi curăţate, iar stâlpii de pe marile artere vor fi recondiţionaţi şi verificaţi.



"Ne pregătim pentru «Marea curăţenie», aşa cum am intitulat acţiunea de curăţare a oraşului, care va dura aproximativ o lună, în paralel fiind desfăşurată şi «Campania de verde», prin care vrem să curăţăm oraşul pentru începutul primăverii", a spus ieri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu (foto), după ce s-a întâlnit cu reprezentanţii celor şase sectoare.

Administraţia Străzilor va continua lucrările de asfaltare în conformitate cu prevederile contractelor de garanţie sau întreţinere a arterelor, iar Administraţia Lacuri şi Parcuri se va ocupa de curăţenia în parcuri. În această campanie vor fi implicaţi şi directorii şcolilor şi grădiniţelor şi preşedinţii asociaţiilor de bloc pe care municipalitatea îi va ajuta cu materiale specifice acestor acţiuni obţinute prin donaţii de la marile firme de profil.

Oprescu a vorbit ieri şi despre un proiect de hotărâre pe care îl va supune dezbaterii consilierilor generali cu privire la cromatica Bucureştiului şi care are în vedere verificarea legalităţii amplasării panourilor publicitare.

×
Subiecte în articol: observator