x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caravana Jurnalul-Antena 1

Caravana Jurnalul-Antena 1

11 Iun 2005   •   00:00

Jurnalul National alaturi de Antena 1 pornesc intr-o aventura jurnalistica pentru a descoperi o alta Romanie. Din 15 iunie, cotidianul nostru continua in vara lui 2005 proiectul initiat in premiera nationala in urma cu un an.

Jurnalul National continua in vara lui 2005, alaturi de Antena 1 proiectul initiat in premiera nationala in urma cu un an: descoperirea altei Romanii decat cea pe care o vedem in cadranul micului ecran.

Locuri unde teoretic, intocmai ca la Mizil, nu se intampla nimic si unde, in fapt, se intampla totul: viata are cursul ei, dramele ei, spectacolul ei nemediatizat, dar la fel de autentic.

Venim la tine!
Ca orice demers jurnalistic profesionist, cel al Jurnalului e de natura activa, nu reactiva.

Nu lasam sa vina evenimentele la noi, mergem noi in descoperirea lor. E chipul in care ne raportam la realitatea romaneasca necosmetizata, e chipul in care comunicam national, nu doar bucurestean.

Pentru ca viata natiunii se involbureaza pe un cuprins insemnat dincolo de Capitala, dincolo de media, dincolo de straturi vremelnice, dincolo de locul unde se face si se desface viitorul ei.

Jurnalul National vrea sa fie la inaltimea numelui sau. Sa comunice national.

Pentru ca nu-ti poti regla discursul de presa daca nu mergi sa-l vezi cu ochii tai pe cel caruia i te adresezi. Pe cel care vrei sa te cumpere, sa te pretuiasca, sa te citeasca. Pe cel in viata caruia vrei sa marchezi o diferenta.

×
Subiecte în articol: observator