x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câştigătorul de la Loto îşi caută de muncă deşi are UN MILION de euro

Câştigătorul de la Loto îşi caută de muncă deşi are UN MILION de euro

17 Oct 2012   •   10:52
Câştigătorul de la Loto îşi caută de muncă deşi are UN MILION de euro

George Rizescu, câştigătorul premiului de 1,1 milioane de euro pus în joc duminica trecută de Loteria Română la Loto 6/49, este decis să continue să muncească, deşi banii obţinuţi i-ar putea asigura un trai mai mult decât liniştit.

Cu o săptămână înainte de a câştiga marele premiu la Loto, George Rizescu fusese disponibilizat de la fabrica de cărămidă la care lucra în Câmpulung Muscel (http://www.rtv.net/asta-da-noroc-a-castigat-la-loto-la-o-saptamana-dupa-ce-a-fost-disponibilizat_48983.html). Din ultimul salariu a cumpărat biletul câştigător. Acum va decide împreună cu soţia cum vor cheltui banii câştigaţi, dar nici nu se gândeşte să renunţe la muncă.

Pare un scenariu de film, dar povestea este cât se poate de adevărată, scrie RTV.NET.

George Rizescu are 30 de ani şi este căstorit de doi ani. În prezent, doar soţia sa munceşte, iar salariul câştigat de femeie este de 1000 de lei. Bărbatul este de o săptămână şomer. Nu i-a venit să creadă când a văzut că numerele de pe biletul lui sunt cele şase norocoase. Nici măcar soţiei nu i-a spus imediat, pentru că a vrut să-i facă o surpriză.

În prezent, cei doi soţi nu ştiu deocamdată ce vor face cu banii.

Vezi un interviu VIDEO cu câştigătorul potului de la Loto pe RTV.NET.

×