x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cât de dependent eşti de tutun, alcool sau droguri? Completează un test iar psihologii îţi vor spune

Cât de dependent eşti de tutun, alcool sau droguri? Completează un test iar psihologii îţi vor spune

28 Feb 2012   •   17:42
Cât de dependent eşti de tutun, alcool sau droguri? Completează un test iar psihologii îţi vor spune

Consumatorii de droguri, alcool si tutun pot primi ajutor specializat pe internet. Prin intermediul site-ului independencezone.ro, vei fi consiliat gratuit, iar viciosii isi pot evalua obiceiurile legate de consumul de tutun, alcool si droguri, precum si riscurile la care sunt expusi din cauza unor astfel de vicii, conform citynews.ro.

Implicarea este anonima, iar consilierea, gratuita. "Cel mai important lucru pe care il oferim este faptul ca nu este un sistem automatizat, nu se lucreaza cu calculatoare si cu roboti. Se lucreaza cu o echipa de profesionisti in spate care primesc aceste raspunsuri, le evalueaza si trimit inapoi raspunsuri individualizate", a precizat initiatorul proiectului, dr. Degi Laszlo Csaba, lector universitar al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, din cadrul Universitatii Babes Bolyai.

Numai anul trecut consilierii au primit 300 de solicitari, iar initiatorii spun ca "majoritatea celor care completeaza sunt la risc".

×