x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier pe DN1. Cântăreţul ar fi suferit traume abdominale

Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier pe DN1. Cântăreţul ar fi suferit traume abdominale

02 Mai 2012   •   08:08
Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier pe DN1. Cântăreţul ar fi suferit traume abdominale

Cantaretul Catalin Crisan a fost implicat intr-un accident rutier pe DN1 si se pare ca artistul ar fi suferit traume abdominale, informeaza stirileprotv.ro. Catalin Crisan a fost preluat de echipele de interventie si dus la spital.

Potrivit unor surse din Politia Prahova, citate de Mediafax, accidentul a avut loc in zona Movila Vulpii. Catalin Crisan se deplasa dinspre Brasov spre Bucuresti, artistul nefiind vinovat de producerea accidentului.

Conform acelorasi surse, soferul unui autoturism care stationa pe partea dreapta a sensului de mers Brasov - Ploiesti a plecat de pe loc fara sa se asigure si s-a ciocnit cu masina condusa regulamentar de Catalin Crisan.

In varsta de 44 de ani, Catalin Crisan este cantaret de muzica usoara. A lansat piese precum "Daca pleci..." si "Vorbeste marea", melodie cu care a obtinut premiul I la sectiunea interpretare, la Festivalul Mamaia din 1987. Totodata, el a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.


×
Subiecte în articol: catalin crisan accident