x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce decizie a luat casa de discuri care a editat recentul album al trupei Goodbye to Gravity

Ce decizie a luat casa de discuri care a editat recentul album al trupei Goodbye to Gravity

04 Noi 2015   •   21:31
Ce decizie a luat casa de discuri care a editat recentul album al trupei Goodbye to Gravity

Universal Music România donează veniturile obținute în urma vânzării celui mai recent album al trupei Goodbye to Gravity, "Mantras of War", dar și din vânzarea albumului "Ce simți" al trupei Up To Eleven, victimelor de la club Colectiv.

"Pentru că este nevoie de ajutor, Universal Music România va dona toate încasările proprii, colectate în urma vânzării albumelor trupelor Goodbye to Gravity — 'Mantras of War' și Up To Eleven — 'Ce simți', victimelor tragediei din clubul Colectiv", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a casei de discuri Universal Music România.

Albumele pot fi cumpărate în format fizic sau digital din magazinele de specialitate și de pe GetMusic.ro.

Formația Goodbye to Gravity își lansa albumul "Mantras of War", în concert, vineri, la Colectiv, când în club a izbucnit un incendiu violent.

Până în prezent, numărul deceselor în urma incendiului de la Colectiv se ridică la 32 de persoane, iar aproximativ 90 de tineri sunt internați în spitale bucureștene, în stare gravă sau foarte gravă.

×