x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spun medicii de la Spitalul Elias despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Ce spun medicii de la Spitalul Elias despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

13 Sep 2019   •   12:23
Ce spun medicii de la Spitalul Elias despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Reprezentanții Spitalului Elias au transmis noi informații legate de starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. 

Tânărul de 24 de ani, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat moartea unui alt tânăr de aceeași vârstă cu el, în timp ce conducea cu mare viteză pe Șoseaua Chitilei din București. 

Potrivit noilor date din anchetă, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3, legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML.

Comunicatul de presă al Spitalului Elias

Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:

1. Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;

2. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;

3. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;

4. Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu