x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Cseke Attila despre problemele la secția ATI care a ars în incendiul de la Constanța

Ce spune Cseke Attila despre problemele la secția ATI care a ars în incendiul de la Constanța

01 Oct 2021   •   13:04
Ce spune Cseke Attila despre problemele la secția ATI care a ars în incendiul de la Constanța

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a declarat că spitalul din Constanța a remediat problemele descoperite în urma controalelor derulate în toată țara după tragedia de la Piatra Neamț.

El spune că au fost dispuse două măsuri. Ambele au fost rezolvate în luna august și vizează achiziționarea unor echipamente medicale, a explicat ministrul Sănătății.

În ceea ce privește implementarea măsurilor privind securitatea, Cseke Atilla a anunțat că așteaptă rezultatele anchetei ISU. Și următoarele măsuri vor fi stabilite în funcție de ancheta pompierilor.

„Trebuie să așteptăm să aflăm cauza incendiului, măsurile trebuie corelate cu cauza”, a declarat Cseke Atilla.

Ministrul Sănătății le-a promis rudelor celor decedați că se va face o anchetă completă.

„Nu pot să le transmit decât condoleanțe și că se va face o analiză la sânge și în funcție de rezultate vor fi luate măsuri”, a precizat ministrul interimar al Sănătății.

Nouă oameni au murit vineri în incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Flăcările au izbucnit în secția ATI și ulterior tot spitalul a fost evacuat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cseke atilla incendiiu ati constanta