x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune fratele lui Radu Mazăre despre condițiile din închisoarea din Madagascar: A stat într-o cameră de 45 de persoane, fără paturi, cu o singură toaletă”

Ce spune fratele lui Radu Mazăre despre condițiile din închisoarea din Madagascar: A stat într-o cameră de 45 de persoane, fără paturi, cu o singură toaletă”

18 Mai 2019   •   12:25
Ce spune fratele lui Radu Mazăre despre condițiile din închisoarea din Madagascar: A stat într-o cameră de 45 de persoane, fără paturi, cu o singură toaletă”
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a făcut sâmbătă dezvăluiri incredibile la Antena 3.

„Am vorbit cu el ultima oară acum două zile. El este în luptă cu sistemul încă din anul 2005 și lucrul ăsta l-a călit foarte mult. E adevărat că i-a și creat o uzură, dar nu e prima oară când trece prin momente grele”, a spus Mihai Mazăre la Antena 3.

Acesta a vorbit și despre zvonurile privind evadarea lui Radu Mazăre din închisoarea din Madagascar.

„Este o prostie spusă de un ziarist incompetent de la o altă televiziune. E o informație neverificată. Nici nu se pune problema de așa ceva. Pot să vă spun că astăzi, la momentul la care noi vorbim, el este într-o procedură de mutare din pușcăria grea în care s-a aflat până acum într-o altă zonă a pușcăriei în care sunt condiții puțin mai bune. Acolo unde stătea el erau niște condiții absolut inumane. Era o cameră de 45 de persoane, fără paturi, fără nicio amenajare, cu o singură toaletă și cu un singur robinet cu apă. A făcut o solicitare către directorul închisorii să fie mutat în condiții mai bune și uite că a reușit”.

 

×
Subiecte în articol: Radu Mazăre