x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cei mai buni studenţi IMA au rubrică la Observatorul matinal

Cei mai buni studenţi IMA au rubrică la Observatorul matinal

24 Iul 2015   •   16:23

„I’m a star” (IMA STAR) este cea mai nouă rubrică din Observatorul matinal, care va putea fi urmărită începând de luni dimineaţă şi va fi susţinută exclusiv de studenţi şi de absolvenţi ai Intact Media Academy.
Fie că este vorba despre reportaje, ştiri sau despre prezen¬tarea horoscopului matinal, „I’m a Star” este rezervată celor mai talentaţi foşti şi actuali studenţi IMA.
„Foarte curând vor începe înscrierile la Intact Media Academy şi este important să se ştie de la bun început că Antenele au porţile deschise jurnaliştilor tineri, dedicaţi, care pot ţine pasul cu cea mai puternică şi experimentată echipă de ştiri, cea a Antenei 1 şi Antenei 3. «I’m a Star» este o dovadă în acest sens: cei mai buni studenţi şi absolvenţi vor avea spaţiu de emisie la Obser¬vatorul matinal, care este lider de audienţă zilnic. Nu spun că-i uşor, dar mulţi absolvenţi IMA au demonstrat că iubesc această meserie şi sunt acum colegii mei, angajaţi ai Antenelor”, spune Alessandra Stoicescu, director general Intact Media Academy.
Unul dintre reporterii prezentatori care vor putea fi văzuți de luni la Observatorul matinal este Sabrina Preda (foto dreapta). Sabrina face parte din cea mai recentă generaţie de studenţi Intact Media Academy.
 

×