x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR Călători reintroduce ruta Curtea de Argeş - Piteşti, din 1 noiembrie

CFR Călători reintroduce ruta Curtea de Argeş - Piteşti, din 1 noiembrie

30 Oct 2015   •   13:13
CFR Călători reintroduce ruta Curtea de Argeş - Piteşti, din 1 noiembrie
Sursa foto: Foto: Oana Pavelescu

Patru trenuri Regio vor fi reintroduse pe ruta Curtea de Argeş - Piteşti, începând cu data de 1 noiembrie, distanţa urmând a fi parcursă în 50 de minute, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, CFR Călători.

Trenurile vor deservi locuitorii din Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, Halta C.I.L. şi Piteşti Nord, asigurându-le, astfel, legătura cu Bucureştiul şi cu alte localităţi de pe harta feroviară a judeţelor Argeş, Olt, Dolj şi Dâmboviţa.

Potrivit CFR Călători, trenurile circulă în regim de tren Regio pe ruta Curtea de Argeş - Piteşti şi retur, din staţia Piteşti se detaşează/ataşează la trenurile IR în circulaţie pe ruta Piteşti - Bucureşti Nord şi retur, iar tarifele sunt la nivel de tren Regio pentru călătorii urcaţi/coborâţi în/din staţiile Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, Halta C.I.L. şi Piteşti Nord, având ca destinaţie/plecare staţia Bucureşti Nord.

De asemenea, cu aceste trenuri IR pot călători şi pasagerii cu abonamente valabile la tren Regio, urcaţi/coborâţi în/din staţiile Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov, Halta C.I.L. şi Pitesti Nord având ca destinaţie/plecare staţia Bucureşti Nord.

Pe ruta Curtea de Argeş - Piteşti un bilet la clasa a 2-a va costa 5,5 lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 115,50 lei, iar abonamentul lunar pentru elevi şi studenţi 57,75 lei, aceştia beneficiind de o reducere 75% din valoarea tarifului integral de transport.

×
Subiecte în articol: cale ferata tren cfr