x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR întrerupe, începând de mâine, plăţile prin card bancar la casele de bilete din staţii şi agenţii

CFR întrerupe, începând de mâine, plăţile prin card bancar la casele de bilete din staţii şi agenţii

14 Oct 2014   •   10:39
CFR întrerupe, începând de mâine, plăţile prin card bancar la casele de bilete din staţii şi agenţii

Sistemul de plată prin card bancar de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj va fi întrerupt, temporar, începând din 15 octombrie, în vederea instalării unor noi echipamente, a anunţat, azi, într-un comunicat de presă, CFR Călători.

Potrivit sursei citate, călătorii pot folosi în continuare cardul pentru plata biletelor dacă le achiziţionează de pe pagina de internet www.cfrcalatori.ro sau de la automatele de bilete din incinta următoarelor staţii: Bucureşti Nord, Constanţa, Ploieşti Sud, Predeal, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Craiova, Oradea, Miercurea-Ciuc, Galaţi, Brăila, Buzău, Bacău, Suceava, Sibiu, Buşteni, Azuga, Sinaia, Câmpina, Sighişoara, Alba Iulia, Satu Mare, Baia Mare, Deva, Bucureşti Basarab.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

×