x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR lansează Drag-Ofertă pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”

CFR lansează Drag-Ofertă pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”

11 Feb 2019   •   14:31
CFR lansează Drag-Ofertă pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”

 

Drag-Ofertă pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”: 50 % reducere la cumpărarea a 2 bilete de tren, anunță CFR Călători, oferta fiind de Valentine’s Day şi Dragobete 8 februarie 2019.
În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2019, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.
Prin Drag Oferta „Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.
Drag-Oferta pentru îndrăgostiți este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri (click aici) la clasa I și clasa a II-a, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații. Sursa: telegrafonline

×
Subiecte în articol: cfr oferta ziua indragostitilor