x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chinezul care a accidentat mortal un bărbat pe o trecere de pietoni din Voluntari, prins în Franţa

Chinezul care a accidentat mortal un bărbat pe o trecere de pietoni din Voluntari, prins în Franţa

13 Noi 2011   •   06:33
Chinezul care a accidentat mortal un bărbat pe o trecere de pietoni din Voluntari, prins în Franţa

Cetateanul chinez considerat principalul suspect in cazul accidentului mortal petrecut ieri, pe o trecere de pietoni din voluntari, a fost prins. Anchetatorii nici nu terminasera cercetarea la fata locului ca individul se si urca intr-un avion cu destinatia Beijing, dar cu escala in Franta. Politistii din Ilfov au aflat insa de planul chinezului si au cerut un mandat de arestare in lipsa pe care l-au trimis autoritatilor franceze. Chinezul a fost prins si urmeaza sa fie adus in tara, unde va fi cercetat pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului.

Ieri, dupa ce a fugit de la locul accidentului, soferul chinez a fost dat in urmarire generala. Victima este un barbat in varsta de 42 de ani din Brasov care muncea pe un santier din zona.

Dupa accident, chinezul a incercat sa isi stearga urmele. El a abandonat masina pe un cimp, a smuls numerele de inmatriculare si le-a aruncat in curtea unui localnic. Oamenii care se aflau in zona l-au vazut si au alertat politia.

"Autoturismul se deplasa dinspre localitatea Afumati catre municipiul Bucuresti si a lovit un pieton care circula regulamentar. Acesta a fost transportat la spital in stare grava si a decedat in jurul orei 15.00", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, citata de Mediafax.

Chinezul risca o pedeapsa de pana la 10 ani de inchisoare pentru omor din culpa si pentru ca a fugit de la locul accidentului.

×