x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este criminalul din Iaşi, studentul care şi-a înjunghiat colegii din camera de cămin

Cine este criminalul din Iaşi, studentul care şi-a înjunghiat colegii din camera de cămin

10 Noi 2015   •   17:49
Cine este criminalul din Iaşi, studentul care şi-a înjunghiat colegii din camera de cămin
Sursa foto: Aurelian Giosan / Foto: bzi.ro

Aurelian Giosan, originar din Roman, în vârsă de 20 de ani şi student în primul an de facultate, care a ucis, ieri dimineaţă, un coleg de cameră şi l-a rănit grav pe un altul, într-un cămin din zona Târguşor-Copou, judeţul Iaşi, a fost prins de politişti.

Criminalul a fost găsit în judeţul Neamţ şi a fost adus la Iași pentru a fi audiat. Prezenta urme de oboseală, părea rănit, mâinile sale fiind bandajate, potrivit BZI.ro.

Giosan l-a ucis cu sânge rece pe Viktor Nour, unul dintre colegii săi de cameră din Caminul C4 din zona Târguşor şi l-a rănit grav pe Casian Harpa, un alt tânar care locuia în aceeaşi cameră de cămin, după care a încercat să incendieze totul pentru a-şi acoperi urmele.

„Am înţeles că juca la păcănele şi datora bani unor colegi. De altfel, el cerea sume mici de bani de la colegii de cămin. Cu o zi înainte, un student a spus că i-a dat 2 lei ca să îşi cumpere o cafea. Şi comportamentul său era puţin ciudat, în sensul că o dată a mers într-o cameră şi s-a aşezat pe un scaun, fără să spună nimic, doar privea la ceilalţi. A fost întrebat ce vrea, şi a spus că nimic, apoi a plecat. Nu se înţelegea cu cei din camera în care locuia el. Cred că i-ar fi omorât pe toţi dacă îi găsea acolo. Unul dintre colegii din cameră, din Botoşani, care vine mai rar în cămin, trebuia să vină în cămin duminică seara. Un alt coleg l-a anunţat că nu face un seminar luni, aşa că a amânat venirea la Iaşi. A avut noroc“, a declarat unul dintre paznicii din căminul C4, pentru Ziarul de Iaşi.




×
Subiecte în articol: Aurelian Giosan criminal iasi camin studenţi