x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cioaca va petrece Revelionul in arest. Judecatorii au decis prelungirea arestarii preventive cu 30 de zile

Cioaca va petrece Revelionul in arest. Judecatorii au decis prelungirea arestarii preventive cu 30 de zile

de Adriana Oprea-Popescu    |    28 Dec 2012   •   11:57
Cioaca va petrece Revelionul in arest. Judecatorii au decis prelungirea arestarii preventive cu 30 de zile
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images
UPDATE 16:30: - Judecatorii au admis prelungirea mandatului de arestare preventiva a lui Cristian Cioaca cu inca 30 de zile . Politistul inculpat ca si-a ucis sotia poate spera sa vada lumina zilei cel mai devreme in februarie.

UPDATE 15:12 -
Tribunalul Bucureşti a respins cererea de înlocuire a măsurii preventive pentru Cristian Cioacă, drept nefondată. Decizia este definitrivă.

Cealaltă instanţă a rămas în pronunţare pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă, iar decizia va fi anunţată în această după-amiază. 

Tribunalul Bucureşti judecă vineri prelungirea mandatului de arestare preventivă a poliţistului Cristian Cioacă. Şedinţa a început la ora 11, este secretă şi se judecă în Cameră de Consiliu.
 
În aşteptarea judecătorului, Cristian Cioacă a stat circa o oră în boxă, părând vizibil afectat de zilele petrecute în arest.
 
Tot vineri, în jurul prânzului, Tribunalul Bucureşti va judeca cerea înlocuirii măsurii preventive, formulată de avoacata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii. Iniţial, termenul fusese fixat în 18 ianuarie, însă acesta a fost devansat.
 
Ştire în curs de actializare.

×