x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marcel Ciolacu, despre faptul că românii vor merge cu buletinul în Turcia: Un gest deosebit

Marcel Ciolacu, despre faptul că românii vor merge cu buletinul în Turcia: Un gest deosebit

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2024   •   20:51
Marcel Ciolacu, despre faptul că românii vor merge cu buletinul în Turcia: Un gest deosebit

Premierul Marcel Ciolacu i-a mulțumit, marți, președintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan, pentru decretul potrivit căruia românii vor putea să călătorească în Turcia doar cu buletinul. Este un gest deosebit pe care l-a făcut față de cetățenii români, adaugă șeful Executivului de la București.

„Vreau să îi mulțumesc, la rândul meu, președintelui Erdogan pentru gestul deosebit pe care l-a făcut față de cetățenii români. Prin decizia de astăzi (marți), românii care vor dori să călătorească în Turcia o vor putea face doar cu buletinul, nemaifiind nevoie de pașaport. Știm foarte bine că mulți români preferă Turcia ca destinație turistică și cred că acest lucru va ajuta foarte mult”, spune Marcel Ciolacu.

Cetățenii români pot călători în Turcia doar pe baza cărții de idențitate, potrivit unui decret prezidențial semnat de Recep Tayyip Erdogan și publicat marți în Monitorul Oficial al Turciei.

 

×
Subiecte în articol: ciolacu Erdogan buletin Turcia